Over ChipsAway

Offerte

Vraag hieronder uw offerte aan:

Volgende

Over ChipsAway De Kempen

 

Aangezien creatief bezig zijn en met mensen bezig zijn mij heel veel voldoening geven, ben ik destijds begonnen met spotrepair. Ik kan creatief mijn ding doen en iedereen wordt blij als de auto er weer strak bij staat. Of het nu gaat om krassen op de bumperhoek, een deukje in het zijscherm, stoeprandschade aan de velg, of het polijsten van uw koplampen. Graag gebruik ik mijn expertise om kleine schades weer netjes weg te werken. Toen ik in contact kwam met ChipsAway Nederland wisten we gelijk dat we de juiste partner waren voor elkaar. Aangezien ChipsAway meerdere vestigingen heeft door heel Nederland, hebben we samen een hoop ervaring en kennis in huis, waardoor we elkaar steeds naar een hoger niveau brengen. In een goede samenwerking kunnen we nu nog meer mensen bedienen en gebruik maken van de nieuwste technieken. Dit resulteert voor u als klant dat uw schade netjes, snel en stukken goedkoper gerepareerd kan worden dan bij een traditioneel schadebedrijf.

Bent u benieuwd of uw schade hersteld kan worden door middel van spotrepair? Stuur ons enkele foto’s, of beter nog, kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte.

Tot snel!

Filip Hoeks
ChipsAway De Kempen

Filip Hoeks - ChipsAway De Kempen

Over ChipsAway

ChipsAway Nederland BV is de grootste specialist in Nederland als het gaat om spotrepair en plaatselijk herstel van kleine beschadigingen aan interieur en exterieur. ChipsAway is lid van de Focwa vereniging en werkt dus onder de meest professionele eisen. ChipsAway is een wereldwijde, succesvolle franchise organisatie die zich specialiseert in cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van auto’s.

Wij leveren onze klanten een complete service die minder tijd in beslag neemt en goedkoper is dan de traditionele bodyshop. ChipsAway ziet de Nederlandse markt als een ideale kans voor diegenen die een zeer winstgevend bedrijf willen opstarten in een nog steeds groeiende markt.

 

Onze klanten

  • autodealers.
  • wagenparken van grote bedrijven
  • autoverhuurbedrijven
  • lease maatschappijen
  • particulieren

Offerte

Vraag hieronder uw offerte

Offerte

Bekend van o.a.